REPAIR CAFÉ in HWP

Datums Repaircafe in 2022…..

2 febr, 2 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni, 6 juli, 7 sept, 5 okt, 2 nov en 7 dec. Repaircafe is open tussen 14.00 en 16.00 uur……

Met ingang van februari 2020 is in de HobbyWerkPlaats een REPAIRCAFÉ gevestigd.
Iedere eerste woensdag van de maand, tussen 14.00 en 16.00 uur zijn in de grote hal van de HWP vrijwilligers van de club en van de KBO Sint Nyk, (samen is het Repaircafe opgezet) aanwezig om kapotte spullen in ontvangst te nemen, te beoordelen en eventueel samen met de eigenaar te repareren.

Bij te repareren goederen valt te denken aan (door een klein defect) niet meer werkende huishoudelijke apparatuur, speelgoed en dergelijke, maar ook aan houten spullen die binnen de houtwerkplaats kunnen worden hersteld.

Reparatie is in pricipe kosteloos, tenzij er onderdelen voor de reparatie worden aangeschaft. hierover worden wel eerst afspraken gemaakt. Er is een fooienpot waarmee het werk van het Repaircafe kan worden gewaardeerd.

We zijn nog op zoek naar mensen met een specifieke kennis voor wat betreft reparatie van kleine huishoudelijke apparatuur.

ons Repaircafe is aangemeld en lid van de stichting Repaircafe, een wereldwijde organisatie met meer dan 2000 repaircafe’s wereldwijd. Kijk maar eens op De website van repaircafe